Vliegermania

Het team van Pass to Fly is verzot op vliegers en wil dit met je delen. Van creatie tot vlieginitiatie, willen wij de droom van jong en oud verwezenlijken…

Volgende evenement : Jeugd in Feest 8 september 2019 Zondag 8 spetember

Agenda
Agenda

Jeugd in Feest 8 september 2019

Zondag 8 spetember

Kom in het prachtige Wolvendaelpark een hele dag lang een ruimte vol gloednieuwe ervaringen en boeiende activiteiten ontdekken! "Jeugd in Feest" is de ideale gelegenheid voor alle jongeren (tot 30 jaar) om de talrijke activiteiten aangeboden door de gemeentediensten, de actoren op het terrein en de partners van het evenement te ontdekken en te testen. Een nieuwe hobby, een stage of de ontdekking van een plaats om open te bloeien: deze feestelijke dag biedt een brede waaier van al wat de jeugd in onze gemeente kan interesseren. Sinds meer dan 30 jaar toont Jeugd in Feest opnieuw aan hoe belangrijk dit groot evenement is voor de jeugd en de gezinnen. Iedereen is van harte welkom!

Wilt u meer informatie

Download PDF

+ Photo coming soon

Terug

Contact : 0479/38.45.28 of anne.deroy@gmail.com
Fermer
Juridische informatie

Om uw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Als u uw bezoek op onze website verderzet, betekent dit dat u toestemt met de verwerking van bepaalde persoonsgegevens en met het gebruik van de cookies. Klik hier voor meer info.